Kompilacija manje poznatih pesama Brusa Springstina uz autobiografiju

Manje poznate numere Brusa Springstina, koje datiraju još iz 1966. godine, biće objavljene kao kompilacija i audio dodatak njegovoj autobiografiji "Born to Run".
Kompilacijski album nosi naziv "Chapter and Verse" i biće objavljen 23. septembra, četiri dana pre izlaska knjige.
 
Na albumu će se naći dve numere Springstinovog benda "The Castiles" - "Baby, I" iz 1966. i "You Can't Judge a Book by the Cover" iz 1967. Tu će se naći i "He’s Guilty (The Judge Song)" iz 1970, "The Ballad of Jesse James" (1972) i "Henry Boy". 
 
Springstin već šest godina piše svoju autobiografiju u kojoj opisuje odrastanje u Friholdu, u saveznoj državi Nju Džerzi, usred "poezije, opasnosti i mraka koji su ispunjavali njegovu imaginaciju". 
 
"On živo prepričava svoj nemilosrdan put ka muzici, sa razoružavajućom iskrenošću prvi put otkriva priču o ličnim borbama koje su inspirisale njegove najbolje radove i prvi put pokazuje zašto pesma 'Born To Run' otkiva više nego što smo mislili", stoji u pres saopštenju. Springstin je u knjizi naveo da je pisanje o sebi glupost. 
 
"U ovakvom jednom projektu, pisac obećava da će čitaocu pokazati svoj um i na ovim stranicama ja ću se potruditi da to učinim", napisao je slavni muzičar. 
  • Ludvig Van

    01.08.2016 17:09
    LP ERA
    Dok su se pesme slusale na vinilu voleo sam da slusam njegove LP ploce i zanimalo me je sve o njemu kao vesniku iz daleke zemlje slobode tamo preko okeana koji mi je u ono vreme izgledao kao tek nesto veca bara. Danas ne znam i ne interesuje me nista ni o njemu ni o SAD. Cudno jer sad je tu internet i sve je na dohvat ruke ali bas me briga ja zivim u Novom Sadu kasljem jer mi sluzokozu nosa nagriza smrad koji se siri ulicama Novog Sada a potice od sahtova Novosadske Kanalizacije. Ne znam da li Bruce Springsteenu vazduh smrdi tamo u USA ali meni ovde u Srbiji toliko zaudara da se gusim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika