VIDEO: Hor Viva Vox u polufinalu talent šou programa u Austriji

Hor Viva Vox plasirao se u polufinale najgledanijeg TV programa u Austriji za horove i pevačke sastave „Die große Chance der Chor“, kao jedini učesnici van nemačkog govornog područja.

Emisija je projekat Javnog servisa Austrije - ORF, a žiri čine zvezda iz Nemačke i Austrije: pevač i koreograf Rameš Nair, glumac, komičar i voditelj Oliver Poher, soul-pevačica Doreta Kartel i glumica Misi Mej.

Oni su prvi put imali prilike da čuju najpopularniji hor iz Srbije, koji ih je ostavio bez daha. Viva Vox je izveo publici u Srbiji poznatu obradu "Du Hast“" Ramštajna, što je, pored žirija, oduševilo i mnogobroju publiku u studiju.

Uz komentare žirija da nikada nisu čuli obradu sličnu njihovoj, uz pohvale za uigranost, koreografiju, kostime i energiju, Viva Vox je napustio scenu sa sva četiri glasa "za" i direktno se plasirao u polufinale takmičenja.

"Oduševljeni smo reakcijom austrijskog žirija i publike. Pre nekoliko meseci dobili smo poziv od organizatora sa ORF-a i ideja nam se svidela. Ovo je bila sjajna prilika da se, nakon koncerta 2012. u Beču, još jednom pojavimo pred austrijskom publikom", izjavili su članovi hora.

Od polufinalnih emisija, osim žirija, i publika će moći da glasa za svog favorita u borbi za finale. Velika dijaspora iz Srbije, koja živi u Austriji, prvi put u ovom šou programu će imati i svog predstavnika za kojeg može da navija. Prvo polufinale, u kojem nastupa Viva Vox, na programu je 11. novembra, saopštio je hor. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika