Procureo ceo novi album Metalike

Tri dana pre zvaničnog izlaska albuma na svetsko tržište - najnoviji album Metalike "Hardwired...to Self-Destruct" procureo je na internetu.
Pesme "Hardwired, Atlas, Rise!" i "Moth Into Flame" su ranije predstavljene publici putem zvaničnog Jutjub kanala i producentskih kuća - a sada je dugo očekivani album dostupan na piratskim torent izdanjima, kao i na Jutjubu. 
 
Dupli album "Hardwired...to Self-Destruct" će biti predstavljen za dva dana pod labelom Blackened Recordings, a ovo je inače njihov prvi studijski album nakon 2008. godine i "Death Magnetica". 
 
Pauza od osam godina im je inače najduža između dva albuma u celoj karijeri benda koja traje od 1981. godine. Ovo je takođe i prvi album na kojem Kirk Hamet, gitarista benda nije napisao ni jednu pesmu od kako se priključio bendu 1983. godine. 
 
Album inače sadrži 12 pesama, a bend na njemu radi od oktobra 2011. godine, a u međuvremenu su bili i na turneji "Metallica By Request". Jedan od producenata bio je i legendarni Rik Rubin. 
 
Većinu tekstova na albumu napisali su Džejms Hetfild i Lars Ulrih, dok je svoj doprinos dao i basista Robert Truhiljo na drugoj pesmi sa drugog diska ManUNKind.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika