VIDEO: Who See objavio novi album

Crnogorski hip hoperi Who See objavili su novi album pod nazivom "Pamidore".
Reč je o njihovom četvrtom studijskom izdanju, nedavnom najavljenom video-singlom za pesmu "Naselje", koji je za manje od mjesec dana prikupio više od milion pregleda na Jutjubu, prenosi portal bosonoga.com.
 
Pored članova grupe Who See, koju čine Mario Đorđević Noyz i Dejan Dedović Dedduh, tu je i njihov stalni saradnik Seagull Prime, kao i gosti među kojima su Random, Smoke Mardeljano, Krešo Bengalka, Labia i Iva Kostić.
 
Za dizajn omota "Pamidore" bio je zadužen Linnch.
 
Sve nove numere grupe Who See možete preslušati na njihovom zvaničnom YouTube kanalu ili na nekom od muzičkih servisa, kao što su Deezer, Spotify, BandCamp.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika