Lana del Rej oduševila novim albumom "Lust for Life"

Izdanje koje obožavaoci Lane del Rej nestrpljivo čekaju od februara kada su imali prilike da čuju prvi singl "Love", konačno je tu.
Elizabet Vulridž Grant, poznatija kao Lana del Rej, do sada je izdala četiri albuma. Poslednji Honeymoon je izašao pre dve godine i naišao je na pozitivne kritike, kako profesionalnih kritičara, tako i obožavalaca.
 
Pesme High By The Beach i Music To Watch Boys To su se neprestano vrtele na radio-stanicama širom sveta.
 
Sada je tu novo studijsko izdanje američke pevačice – Lust For Life.
 
Na albumu se susreću i mešaju različiti muzički stilovi, ali motivi koji karakterišu Lanu del Rej, poput melanholije, usporenog tempa i "flertovanja" sa hip-hopom, prisutni su i na novom izdanju.
 
Album sadrži 16 pesama, a neki od izvođača sa kojima je sarađivala na albumu su Vikend, Asap Roki, Plejboj Karti, ali i Stivi Niks, prenosi RTS.
 
Iako je album pun odličnih pesama, numere koje se na prvo slušanje izdvajaju su Lust For Life koja je nastala u saradnji sa hitmejkerom Vikendom, Summer Bummer na kojoj gostuju Asap Roki i Plejboj Karti, kao i singl Love koji je najavio album, a za koji je snimljen i prateći video-klip.
 
Lana je putem društvenih mreža najavila da će krajem jula održati koncert u čuvenoj "Akademiji Brikston", u Londonu, kako bi promovisala novo izdanje Lust For Love.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika