Objavljen novi album benda Queens of the Stone age

Hard rokeri Queens Of The Stone Age objavili su novi album "Villains"
Iako važe za jedan od najkonzistentnijih rok bendova današnjice, Džoš Houmi je pokušao da malo prodrma stvari ovoga puta, tako što što je za producenta uzeo Marka Ronsona, što je bio potez koji je šokirao mnoge. Saradnja sa superproducetom pop muzike može da izgleda kao čudan potez, ali zato fantastično funkcioniše, jer je "Villains" možda Houmijev najbolji album još od "Songs For The Deaf" iz 2002. godine, piše portal Bosonoga.com.
 
"Villains", koji predstavlja sedmi album benda, ističe se među ostalim izdanjima, jer se radi o neverovatno plesnom albumu. Sam Houmi je to veoma jasno ilustrovao u video-spotu za numeru "The Way You Used To Do". 
 
Rizik koji je Houmi preuzeo kako bi proširio horizonte svog benda dovođenjem Ronsona definitivno se isplatio, otvarajući nova vrata bendu i istovremeno potvrđujući njegovo mjesto jednog od najvećih i najboljih hard rok bendova na svetu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika