Legendarni Pele ljubav života pronašao u svojim sedamdesetim

Legenda svetskog fudbala, Brazilac Pele treba da se venča treći put, s Marsijom Sibel Aoki s kojom je u vezi od 2010. godine, preneli su brazilski mediji.

Pele (75) izjavio je da je konačno sreo "ljubav svog života".

Pele i Marsia su se upoznali u Njujorku krajem 80-ih godina ali su započeli vezu 2010. godine kada su se slučajno sreli u liftu u Sao Paulu, naveli su mediji.

Marsia Sibel Aoki (42) poslovna je žena, koja je uz trostrukog svetskog šampiona od 2012. godine na svakim njegovim javnim nastupima i dok je bio u bolnici poslednjih nekoliko godina.

Edson Arantes do Nasimento, poznatiji kao Pele, koji je sa 17 godina zaigrao za reprezentaciju Brazila na Svetskom prvenstvu 1958. godine, osvojio je tri titule Svetskog šampiona -1958, 1962. i 1970. godine.

Teme

Pele
  • Zivan

    11.07.2016 09:23
    Koka
    Sta se ccudis, imao je 49 a ona 16 godina; bio je, dakle, trostruko stariji, svaka ccast!
  • Koko

    10.07.2016 16:34
    Ako su se sreli krajem osamdesetih, ona je tada imala PETNAEST godina!?!?!?!?!?!? Khm....
  • xxxxx

    10.07.2016 12:41
    New York
    Jesu li se stvarno sreli u New Yorku ili su mu to samo pricali a mozda je i sanjao ili je video na filmu pa je umislio da mu se desilo a u stvari se ni ne poznaju nego su mu samo pokazali fotoshopovane fotografije i naucno fantasticne holivudske filmove sa tog susreta. E moj Pele da si u Srbiji pa da vidis sta je zivot.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.