Travolta pitao sajentologe treba li da glumi u "Petparačkim pričama"

Glumac Džon Travolta pitao je sajentologe treba li da igra u "Petparačkim pričama", a oni su mu rekli ne: ova činjenica otkrivena je u najnovijoj epizodi dokumentarne serije "Leah Remini: Scientology and the Aftermath" (Lija Remini: Sajentologija i njene posledice).
Glumica Lija Remini bila je članica Sajentološke crkve od svoje desete godine. Od kada ju je napustila, pre skoro četiri godine, ona je otvoreno pričala o svojim iskustvima sa ovom kontroverznom religijom, kako u memoarima "Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology" tako i u pomenutoj dokumentarnoj seriji koja se trenutno emituje u SAD.
 
U najnovijoj epizodi jedan od sagovornika bio je i Majk Rinder, bivši visoki službenik u crkvi, koji je otkrio kako ga je Džon Travolta zamolio da pročita scenario za "Petparačke priče" pre nego što prihvati ulogu u Tarantinovom filmu.
 
"Ovo je možda i priča koju ne bi trebalo da pričam... Kada je Kventin Tarantino pitao Džona Travoltu da li bi igrao u "Petparačkim pričama", Džon me je zamolio da pročitam scenario i kažem mu šta mislim o njegovom liku narkomana plaćenog ubice. Rekao sam mu, "Mislim da ne treba da prihvatiš". Kakav sjajan savet za karijeru! Trebalo je da budem agent", našalio se na kraju Rinder.
 
Sajentologija je poznata po tome da strogo čuva svoje interne stvari, ali priče poput ove, od bivših članova, nisu neuobičajene. Travolta je na kraju nominovan za Oskara za ulogu Vinsa Vege koja je revitalizovala njegovu karijeru nakon niza razočaravajućih uloga.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.