Zvezda serije "Vesele sedamdesete" optužena za višestruko silovanje

Protiv glumca Denija Mastersona pokrenuta je istraga nakon što su tri devojke podnele prijavu da ih je seksualno zlostavljao.
Navodno zlostavljanje se dogodilo početkom dvehiljaditih, ali nije navedeno zašto je prijava protiv njega pokrenuta tek 17 godina kasnije. 
 
Četrdesetogodišnji glumac nije želeo da daje izjave za medije, ali je to učinio njegov agent rekavši da su optužbe inspirisane blogom koji je svojevremeno pisao novinar Toni Ortega, a koji je za cilj imao da razotkrije sajentološku crkvu kojoj glumac pripada od rođenja. Tako je u jednom postu, novinar preneo priču glumice Lije Remini, sa kojom je Masterson bio u vezi šest godina, a koja ga je optižila za silovanje. 
 
"Navodni incident o kom ona govori desio se pre 16 godina, ali nije jasno zašto je nakon navodnog nasilja odlučila da bude u vezi sa Mastersonom šest godina. Kada su raskinuli, Remini nije želela da se pomiri s tim, čak je pretila sadašnjoj supruzi mog klijenta da će je prebiti, ukoliko ne odustane od veze s Mastersonom. Nas je crkva obavestila da je Remini tražila od zajednice da posreduju u njihovom pomirenju, ali to se nije desilo", rekao je agent u izjavi za "Pipl" i dodao da su sada još tri žrtve našle inspiraciju u istoj priči Remini koja je nakon napuštanja sajentološke crkve postala najveća protivnica ove religije.
  • Neoplantius

    04.03.2017 18:54
    Ljubomora je čudo
    Ključna reč je incident, znači niko nije terao nikoga da živi posle u vezi 6 godina. Kad se dođe do raskida, i kad se vidi da od pomirenja nema ništa,lako se od predmeta želje postaje predmet mržnje.
    O čekanju 17 godina da se optuži silovatelj nemam šta reći.




  • @Orko

    04.03.2017 15:13
    Da ako odes da prijavis. Ako nastavis da budes u vezi, onda jbg. A ne " u protekloj godini me je silovao nekih desetak puta, a nekih stotinjak puta sam htela i bilo je bas dobro..."
  • Orko

    04.03.2017 11:30
    @???
    Pa lako, ona nece a ti nasrnes svejedno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.