Autorka knjiga o Bridžet Džouns kao nagradu dobila svinju

Britanska autorka Helen Filding dobila je danas priznanje za najnoviju knjigu o avanturama Bridžet Džons, a nagrada uključuje šampanjac i svinju.
Autorka knjiga o Bridžet Džouns kao nagradu dobila svinju
Foto: 021.rs
Filding je nagradu Bolindžer evrimen Vodhaus za humorističnu fikciju dobila za knjigu "Beba Bridžet Džons: Dnevnici". Nagrada je ime dobila po piscu Pelamu Vodhausu.
 
Filding će 27. maja na festivalu Hej u Velsu dobiti glostersku svinju, balon šampanjca i kolekciju Vodhausovih knjiga.
 
Autorka je rekla da je "potpuno oduševljena jer je osvojila svinju".
 
Knjiga se bavi Bridžetinom dilemom koji je od njenih momaka otac deteta. Knjiga se pojavila zajedno sa istoimenim filmom.
 
Jedan od prethodnih dobitnika nagrade je i nedavno preminuli Teri Pračet.
  • Vlada

    19.05.2017 10:12
    ---
    Kada životinje prestanu da se tretiraju kao inventar, stvari i imovima, krenućemo ka nekoj boljoj budućnosti. Dotle, ovakve spr*ačine na račun živih bića, bila ona svinje ili papagaji govore kako se odnosimo prema prirodi. Trebalo bi se osećamo kao njen deo, a ne upravitelj zatvora sklon mitu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.