Travolta poklonio svoj "boing" ljubiteljima starih aviona

Američki glumac Džon Travolta je svoj veliki četvoromotorni putnički avion "boing 707" poklonio jednom udruženju ljubitelja starih aviona u Australiji.
Travolta je izjavio da će biti potrebno da se avion popravi da bio mogao da s njegovog imanja s pistom, na Floridi, u SAD, gde je parkiran uz kuću i s njom stalno povezan hodnikom, odleti do Albion Parka, mesta 150 kilometara od Sidneja, gde je "Udruženje za restauraciju istorijskih aviona" (Historical Aircraft Restoration Society).
 
Taj avion za koji se to udruženje nada da će leteti još dugo, prvobitno je bio u floti australijske avio-kompanije "Kvantas" (Qantas) kojoj ga je "Boing" isporučio 1964. godine. Avion je posle povlačenja iz putničkog saobraćaja preradjen za privatnu upotrebu.
 
Travolta (63), glumac i pilot, nada se da će biti za komandama kada njegov "boing" bude leteo do Australije, ali se ne zna kada bi to moglo biti.
 
Travolta je rekao da ga drage uspomene povezuju s tim avionom i da mu je drago što će leteti "daleko u budućnost".
  • Teoreticar

    29.05.2017 22:57
    Kako si ga samo raskrinkao !
  • Branko

    28.05.2017 19:26
    Nije Travolta nikakav dobrotvor, nego je naprosto izracunao da mu je to najjednostavniji i najjeftiniji nacin da se resi starudije a da ne mora da placa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.