Eni Lenoks ponudili pomoć: Tražimo potencijale kao vi

Pop diva Eni Lenoks dobila je pismo od predstavnice jedne radio stanice iz Los Anđelesa, koja je navodno u potrazi za umetnicima koji imaju potencijal, prenosi BBC.
Autorka pisma navodi da je čula muziku Eni Lenoks na internetu i zamolila ju je da im pošalje svoje pesme u MP3 formatu.
 
Eni Lenoks je tokom svoje bogate solo karijere, ali i kao deo benda Eurythmics, osvojila osam Brit nagrada, četiri Gremija i prodala 80 miliona albuma širom sveta, ali to nije sprečilo izvesnu Kajli, koja se predstavila kao "koordinatorka za novu muziku" jedne radio stanice u Los Anđelesu, da Eni svrsta u nove muzičke nade.
 
Eni Lenoks je fotografiju pisma podelila na svojoj Fejsbuk stranici, uz komentar: "Mislim da sam dobila priliku??!!"
 
Britanska kantautorka je, međutim, kasnije napisala da je deljenje tog pisma bilo zabavno, ali da nažalost mnogi muzičari svakodnevno dobijaju takvu vrstu prevara na svoje imejl adrese, te da ih ona sama dobija na stotine svake godine.
 
 
Eni je apelovala na nove, ali i etablirane umetnike da takve mejlove odmah brišu. Kompanije koje vam nude pomoć da se probijete na sceni, kroz šablonske i-mejlove šalju linkove na kojima vam traže novac da biste postavili svoje pesme, upozorava ona i navodi da je reč o "sumnjivom poslu" i da ne bi volela da neko nasedne na tako nešto.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.