Na suđenju protiv Keti Peri preminula časna sestra

Vremešna monahinja, koja je učestvovala u sudskoj parnici protiv pop zvezde Keti Peri zbog prodaje samostana u Los Anđelesu, preminula je u sudnici nakon što joj je pozlilo.
Nadbiskup Hose H. Gomez izjavio je da je 89-godišnja časna sestra Ketrin Rouz Holsman preminula u petak, prenosi AP.
 
Nekoliko sati pre nego što je preminula, ona je govorila za televiziju "KT", gde se protivila odluci suda kojom je losanđeleskoj biskupiji dozvoljeno da poznatoj pevačici proda samostan u naselju Los Feliz.
 
Keti Peri je, kako se navodi, pokušala da kupi imanje od 8.000 hektara (32.375 kvadratnih metara) i njegove objekte u stilu rimskih vila za 14,5 miliona dolara.
 
Sa druge strane, kako agencija navodi, časne sestre su pokušale da taj samostan prodaju drugom kupcu, lokalnom vlasniku restorana koji je nameravao da to imanje pretvori u hotel, ali je sud doneo odliku 2016. da takva prodaja nije dozvoljena.
  • Burga

    11.03.2018 09:40
    Izgleda da se Bog nije slagao sa njenim stavovima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.