Osam načina da iskoristite led u predigri

U vrelim letnjim noćima upotrebite malo mašte i kockicu leda kako biste se rashladili i istovremeno rasplamsali ljubavni žar.

Predstavljamo vam osam načina kako da vašu ljubavnu igru dovedete do vrhunca.

1. Kockicom leda dodirujte njegovo golo telo, a zatim sva ta mesta dotaknite i jezikom. Promena temperature momentalno će povećati njegovo zadovoljstvo.

2. Kocku leda manje veličine ubacite u svoja usta, a zatim je prenesite u njegova. Kako ona postaje sve manja, lakše ćete uspeti da je sakrijete, a potraga jezikom će biti jako zanimljiva.

3. Stavite kockicu u njegovu ruku i navedite ga da pravi krugove po vašim grudima, sve do glavne tačke i jedne od najznačajnijih erogenih zona - bradavica.

4. Kad smo kod erogenih zona, koje on takođe može prelaziti ledom, za još senzualniji osećaj na koži, to su: zglobovi, unutrašnja strana kolena i laktova i, naravno, vrat.

5. Tokom oralnog seksa, zamolite ga da naizmenično dodiruje klitoris ledom, a zatim ustima i jezikom. Tajna je u promeni temperature, koja će izludeti baš svakoga.

6. Stavite kockicu leda između vaših grudi i pustite da se ona malo otopi. Nakon toga zamolite partnera da na to mesto stavi svoj penis, za masažu bez ruku.

7. Zabacite njegov penis prema stomaku, a zatim kružnim pokretima, krenite kockicom leda od korena prema vrhu polnog organa. Sve možete izvesti i uključivanjem usta i jezika, zavisi od nivoa vaše spretnosti.

8. Nakon seksa, iskoristite preostale kockice za hlađenje: krenite od korena vrata, uz karlicu pa sve do kraja leđa.

  • Zaboravili

    19.06.2016 08:17
    Oni koji su pisali su zaboravili prvu tačku, metnite ga prvo u par čašica viskija da se opustite ali nemojte preterivati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.