FOTO: Baka se udala za tinejdžera

Poslednja stvar koju je Almeda Erel očekivala da nađe na sinovljevoj sahrani je ljubav svog života, Garija Hardvika (17) tinejdžera koji se družio sa njenim sinom.
"Nisam tražila mlađeg muškarca, ali Gari se slučajno pojavio. Odmah sam znala da je on pravi", rekla je Almelda koja je asistent menadžera u supermarketu.
 
Majka četvoro dece bila je skrhana bolom nakon što je izgubila svog najstarijeg sina Roberta, koji je dobio napad i preminuo.
 
"Vratila sam se na posao u Valmartu, u suzama, a kolege su me pitale šta je pogrešno. Duboko u sebi sam znala da sam u potrazi za srodnom dušom", priča ona.
 
Gari, koji je oduvek bio privlačan starijim ženama, priznao je da je vrlo nesrećan jer je "zaglavio u vezi sa jednom starijom damom (77)".
 
"Ona ima najlepše plave oči. Kada sam rekao Robertovoj ženi Lisi da mi se Almeda sviđa, rekla mi je da se i ja njoj dopadam i da treba da budemo zajedno", rekao je Gari.
 
Ubrzo nakon toga, našli su se na rođendanu Lisine ćerke i započeli romansu. Od tog trenutka viđali su se svaki dan, dve nedelje kasnije Gari ju je zaprosio, ona je proihvatila.
 
Šest dana nakon prosidbe par se uzeo, u Lisinoj bašti gde su se prvi put poljubili. 
  • Debeli

    16.07.2016 23:45
    Nije moje da sudim
    @ realno
    On može, ali ona (77g) baš i ne može sve što bi njemu trebalo... Ipak, možda i nisam u pravu. Kad sam bio mlad, "matorke" su bile oko 40 - 50 godina i većinom nisu ni imale neko posebno "znanje" da prenesu, osim jedne, uz koju je bombardovanje 99' bilo savršeno...
  • Zivan

    16.07.2016 09:31
    Bilo bi zanimljivo proccitati kako psihoanaliza gleda na ovakve veze...
  • realno

    15.07.2016 23:40
    On moze, ona hoce. Idealna kombinacija. Da starije zene lakse daju momcima, uopste ne bi bilo toliko nasilja, droge, huligana, desnicara i drugih neizdrzom generisanih patoloskih pojava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.