Slavne žene otkrile svoje pikanterije u seksu

Ne stidite se, slavne žene priznale su detalje iz svojih najintimnijih scenarija, jer žele da osnaže druge dame da budu neustrašive i samouverene.

1. Anđelina Džoli

"Trudnoća je odlična za seksualni život jer te čini kreativnijim, i zbog toga se bolje zabavljaš", otkrila je Anđelina Džoli nedeljniku Entertainment Weekly i tako poslala poruku da se ove aktivnosti ne treba odricati ni u blaženom stanju.

2. Ejmi Šumer

"Imam trenutke kada se osećam promiskuitetno i trenutke kada želim da budem samo s jednim muškarcem. Mislim da smo svi slični po tom pitanju", otkrila je komičarka Ejmi Šumer Cosmopoliten-u.

3. Kameron Dijaz

"Ja sam žena s osnovnim instinktom koja na nekom životinjskom nivou želi da je muškarac prebaci preko ramena i odvede u svoju pećinu. Obožavam fizički kontakt. Moram da dodirujem svog ljubavnika non stop. Ništa drugo nije opcija", priznala je Playboy-u Kameron Dijaz.

4. Rijana

Iako Rijana ima imidž nestašne devojke koja voli zle momke, nije ljubiteljka seksa za jednu noć o čemu kaže: "Žena sam, ponekad se uzbudim, ali šta da tada radim? Pokupim prvog frajera na kojeg naiđem jer mislim da će biti dobra "vožnja", a onda se ujutro probudim emotivno ispražnjena? Ja nisam takva devojka", otkrila je Vanity Fair-u Rijana.

5. Olivija Vajld

Kada neko zatraži škakljivu informaciju o seksualnom životu Olivije Vajld, lepa američka glumica otvoreno kaže da sa suprugom Džejsonom Sudeikisom "ima seks poput kenijskih trkača maratona".

6. Gvinet Paltrou

Kada su je pitali u emisiji "The Conversation Amande de Cadent" koja joj je poza najdraža, Gvinet Paltrou je priznala "da voli sve poze".

7. Eva Longorija

"Nisam počela da uživam u seksu dok nisam počela da masturbiram. Pre toga, uopšte nisam bila seksualna osoba. Kupila sam prvi vibrator pre tri godine, sad mi je žao što ga nisam otkrila ranije. Sad ih poklanjam svim svojim prijateljicama. Najbolji poklon koji im mogu dati je orgazam", izjavila je Eva Longorija 2005. godine u magazinu Self.

8. Kim Kardašijan

"Seksali smo se petsto puta dnevno", otkrila je Kim Kardašijan u svom rijaliti šou "Keeping Up With The Kardashians" i tako objasnila kako je začela svog sinčića Sejnta Vesta.

9. Megan Foks

Tokom snimanja popularnog filmskog serijala o Transformersima, glumica Megan Foks pohvalila se svojom zainteresovanošću za seks, tačnije izjavila je: "Imam libido 15-godišnjeg dečaka. Moja polna želja je tako jaka. Radije bih se seksala s mužem, nego išla napolje. On nema ništa protiv toga."

10. Krisi Tajgen

"Išli smo u posetu mojim roditeljima na Tajland, pa smo se vozili u prvom razredu komercijalnog aviona. Bili smo ispod pokrivača i imali sex. Mislim da bi trebalo da dobijemo neki trofej za to što smo izveli", otkrila je Krisi Tajgen o seksu na 30.000 metara iznad tla.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.