Osam tipova penisa

Svaki penis je jedinstven, ali neki su "posebniji" od drugih.

Eksperti za ovo područje muške anatomije podelili su ih u osam kategorija u koje se može svrstati gotovo svaki primerak.

1. Banana-penis: Obično ga imaju muškarci s dužim udom, koji se u erekciji može saviti od 10 do čak 25 stepeni. Ako je u pitanju veća zakrivljenost, ponekad je potrebno podvrgnuti se hirurškoj intervenciji.

2. Čekić-penis: U ovom slučaju "telo" penisa je nešto manje, ali je "glava" značajno veća, što izgledom pomalo podseća na čekić. Dobra vest je da ovom vrstom penisa obično možete zadovoljiti partnerku u svakoj pozi.

3. "C" penis: Neki muškarci uvek svoj penis smeštaju na istu stranu donjeg veša, što vremenom može dovesti do toga da se u erekciji savija u oblik slova C, naginjući na desnu stranu. Ponekad je i rezultat neke nezgode, a dosta je nezgodno kada pokušate da ga sakrijete u nogavicu - neuspešno, naravno.

4. Gljiva-penis: Slično čekić-penisu, i ova vrsta muškog uda ima veći glavić, ali "telo" mu je vrlo kratko, zbog čega podseća na gljivu.

5. Olovka-penis: Vrlo dugačak i vrlo tanak, nekim ženama seks s ovako obdarenim muškarcima može biti bolan. Naime, zbog svog šiljatog oblika i dužine, tokom penetracije može "gađati" direktno u cerviks, što nije nimalo ugodno iskustvo.

6. Šargarepa/krastavac-penis: Krupan, većeg obima "tela" i manje "glave", ovakav penis je idealan za duboku penetraciju i svaki seksualni položaj.

7. "Venski" penis: Bilo koji od već navedenih vrsta penisa u erekciji može biti izrazito prošaran venama, a žene to obično vole.

8. Graviola-penis: Oblikom vrlo sličan lekovitoj biljci iz Južne Amerike, ovakav penis je obično vrlo kratak i vrlo "debeo".

Teme

penis

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.