Profesije s najvećim brojem preljubnica

Veb stranica Victoria Milan sprovela je anketu među više od 5.000 žena kako bi pokušala da ustanovi vezu između podređenih profesija i verovatnoće za varanje partnera.

Na samom vrhu nalaze se bankarke i radnice na berzama, dok im za vratom dišu radnice u avionskoj industriji poput pilota i stjuardesa. Treće mesto zauzima verovatno najzastupljenija profesija u erotskim romanima - medicinske sestre i doktorke.

Ankete su pokazale da dve od tri neverne žene svoje vanbračne seksualne aktivnosti sprovode upravo na poslu, ali njih čak 85 odsto ne preporučuje takav vid zabave gde se mešaju posao i zadovoljstvo.

Ipak, ono što privlači preljubnice na radnom mestu jeste manjak potrebe za trudom. Radno mesto je lokacija za najlakša upoznavanja, sa najviše zajednički provedenog vremena i, začudo, mesto gde se prevara najlakše krije.

Onih 85 odsto koje ne preporučuju takve avanture poziva se na vrlo jasan problem – sa ljubavnikom se mora susretati svaki dan, bez obzira na to da li je odnos uspešan ili ne.

Njih 21 odsto smatra da glasine mogu uzrokovati probleme u tajnim vezama pa čak i to da partner sve sazna, dok je samo 10 odsto izrazilo zabrinutost da bi prevara mogla uticati na samu karijeru.

Deset profesija sa najvećim brojem afera:

1. Finansije (bankari, brokeri, analitičari...)
2. Piloti i stjuardese
3. Zdravstvo (lekari i medicinske sestre/tehničari)
4. Vrh kompanija (direktori, menadžeri, sekretarice)
5. Sport (atletičari, instruktori...)
6. Umetnost (muzičari, modeli, glumci...)
7. Pevači, DJ-i, plesači
8. Pravo (advokati, sudije, tužioci...)
9. Komunikacije (novinari, PR...)
10. Drugi sektori 

  • Radnice gradskih upr

    21.10.2016 11:59
    aktivi -udruženja
    Radim u gradskoj upravi 19 godina, malo malo se organizuju seminari dobrovoljni davaoci krvi,radničke sportske igre itd. Danas su otišli na Borsko jezero dobrovoljni davaoci krvi.Princip zaslužnih je takav da svako sebi izabere i povede nešto za K...S varijantu, jedino tako se može negde otići na račun grada. Znam mnoge koleginice koje su porodične žene majke, ali glavne podvodačice su stare predsednice aktiva i sportskih udruženja.
  • Mixx

    20.10.2016 17:11
    Baustella
    Znaci I naucno dokazano da na gradilistu slabo ima preljube. Koja je srecnica moja zena
  • Statistika

    20.10.2016 15:00
    Cista korelacija, bez uzrocno-poslednih veza...
    tumacenje ove liste je : varaju svi kojima se moze :D
    tj, oni koji putuju / cesto su van kuce.
    kojima je manji rizik od otkrivanja
    i gde imidz promovise.

    wow otkrili su toplu vodu :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.