Dildo od plemenitih kristala za zdravu vaginu

Svima je dobro poznata zdrava strana kristala i prirodnih minerala od kojih se danas izrađuje svašta - od nakita do dekora, a odnedavno njegova svrha ima i jednu intimniju stranu.

Kompanija "Chakrubs" počela je da proizvodi ženske intimne igračke od 100 odsto prirodnih kristala kao što su plemeniti minerali i čisti ametist, a svaki od njih u sebi krije lekovitost za različite potrebe.

S obzirom da mnogi nose kristale oko vrata, oko ruke, kao privezak, u spomenutoj kompaniji su pomislili kako bi bilo dobro da ženama ponude i igračku koja će ujedno biti skrojena i prema njihovim (zdravstvenim) potrebama.

Sam naziv "Chackrubs" već krije u kojem su smeru razmišljali tvorci ovih zdravih dildoa, pa se tako promovišu i na svojim službenim veb stranicama.

"Ovo je dildo koji otvara čakre i ujedno smiruje, odnosno omogućava ženama da tokom igre lakše očiste svoj um i tako se bolje koncentrišu na svoje zadovoljstvo. Njime se nećete samo uspaliti, njime ćete otkriti svoje novo ja i još dugo nakon igre osećati zadovoljstvo u svom telu i svom umu", navodi proizvođač.

  • haha

    01.02.2017 20:04
    Jel onda i za zdravu guzu i usta?
  • Reklama

    01.02.2017 13:43
    Dobro sročena reklama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.