Mladić umro od moždanog udara tokom seksa

Dvadesetdvogodišnji student Huang s Tajvana preminuo je od posledica moždanog udara koji je doživeo tokom seksualnog odnosa sa svojom devojkom.
Njegova devojka Fu je kazala da je bilo pet sati ujutro kada se Huang probudio i počeli su da vode ljubav. On je bio gore i nakon određenog vremena se onesvestio.
 
"Počeo je da se znoji i teško diše. Pao je na krevet. Dozivala sam ga i tresla, ali nije bilo reakcije", kazala je Fu.
 
Pozvala je hitnu pomoć koja je odvezla Huanga u bolnicu, ali lekari nisu mogli ništa da učine.
 
Huang se borio s gojaznošću, ali je bio zdrav. Njegovi roditelji zatražili su obdukciju. Lekari su upozorili građane Tajvana da izbegavaju prviše strastven seks zbog niskih temperatura i da se pre odnosa zagreju uz vežbe.
  • Bill

    01.02.2017 18:32
    Kanda je razmipljao pogrešnom glavom!
  • knez

    01.02.2017 10:03
    ex student
    E kad se setim, bili smo kao štrumpfovi, plavi i otekli od sexa u to vreme studentsko. Izađeš iz sobe samo da trkneš do menze i da se malo sapereš pa nastavi dalje. Pao je tu i po "koji" u zoru, ali ne pre 7 :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.