Pokazatelji da seks neće biti dobar

Brinete kako izgledate tokom seksa? Ovo su znaci koju ukazuju da vam ipak ljubavni zanos neće doneti zadovoljstvo.
Pokazatelji da seks neće biti dobar
Foto: 021
Oponašate scene sa filma 
 
Čini se super ideja koju ste videli u epizodi popularne serije ili filma, a u stvarnosti vas hvataju grčevi. 
 
Pozu birate jer u njoj izgledate mršavije 
 
Ako vam je glavna okupacija koliko ste tanki u nekoj pozi, šanse da će se ona pokazati delotvornom su minimalne. Osim toga, ako vaš partner ne misli da ste seksi u baš svakoj pozi, verovatno je vaš izbor pogrešan. 
 
Isprobali ste drugu pozu i odmah svršili 
 
Ako imate tu jednu pozu u kojoj ste stalno i mislite da će upaliti, ali ona baš nikad ne upali, možda je vreme za promenu. Pogotovo ako ste se jednom odlučili za promenu, a rezultat je odmah stigao. 
 
Mislite na frizuru 
 
Ako su vam kosa i šminka preokupacija, onda ni ne možete da se koncentrišete na divlji seks. Niko ko tako nešto doživi nema besprekorne uvojke. 
 
On bira 
 
Kada vaš partner stalno bira položaj, onda sigurno užitak neće biti maksimalan. Ne može niko da poznaje vaše telo kao vi.
  • hihihi

    08.05.2017 22:50
    http://www.tarzanija.com/kad-ljubav-smrdi/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.