Prvi novembarski sneg u Tokiju nakon 54 godine

U Tokiju je jutros pao sneg, što su prve snežne padavine koje su u novembru prekrile japansku prestonicu u poslednje 54 godine.
Sneg je poremetio saobraćaj, ima ga više u predgrađu Tokija, ali i u samom centru je napadalo dva centimetra snega.
 
Japanska meteorološka stanica je podsetila da je ovo prvi "novembarski sneg" od 1962. godine. Prošle godine, sneg je pao tek u januaru.
 
Agencije prenose da je početkom nedelje u Tokiju bilo prilično toplo, čak do 18 stepeni. Temperatura se, međutim, za samo jedan dan spustila na četiri stepena.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.