VIDEO: IKEA apeluje na kupce da ne noće u njenim prodavnicama

Čelnici firme IKEA sve se češće žale na pojedince, kojima je glavna zabava da nasamare prodavce i obezbeđenje i tajno prespavaju u nekoj od njihovih prodavnica.
Samo ove godine IKEA je zabeležila desetak takvih incidenata i to u SAD-u, Kanadi, Velikoj Britaniji, Belgiji, Holandiji, Japanu, Australiji i Poljskoj. 
 
Najaktuelniji slučaj je iz grada Jonkopinga na jugu Švedske. Dve 14-godišnjakinje prenoćile su u IKEA. Firma je odlučila da ih ne kazni zbog njihovog uzrasta, ali 15-godišnje devojke iz Malmea, koje su istu stvar napravile u oktobru, nisu bile te sreće. 
 
"Bojale su se da će se oglasiti alarm ako izađu iz ormana u kojem su se skrivale pa su tamo ostale do jutra. Kad ih je pronašao šef poslovnice, pozvao je policiju", prenosi BBC. 
 
"Drago nam je što pokazujete toliki interes za nas, ali preklinjemo vas da prestanete sa spavanjima u našim prodavnicama. Sigurnost našeg osoblja i drugih kupaca mora nam biti na prvom mestu, a ta vaša zabava i nije baš toliko isplativa jer zbog nje, na kraju krajeva, možete imati i problema sa zakonom", rekao je portparol firme. 
 
Ludilo sa skrivanjem u IKEA započeli su jutjuberi iz Belgije još u avgustu ove godine. Njihov video-snimak ima više od dva miliona pregleda, a iz prodavnice su izašli tek jutro posle.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin