Izgubila venčanicu, pa je posle godinu dana pronašla uz pomoć interneta

Tes Nivol iz jedne škotske parohije ostala je u čudu kada je shtvatila da je venčanica koju je nosila čak njena prabaka nestala.
Ona je pomoć potražila na društvenim mrežama, a njenu priču pročitalo je preko 300 hiljada korisnika, što je urodilo plodom. 
 
Naime, venčanica je pronađena u jednoj radnji za hemijsko čišćenje u Edingburgu koja je već bila zatvorena. 
 
"Moje roditelje konkaktirao je vlasnik radnje čiji je nećak pročitao moju priču o venčanici. Rekao je da je pretražio ceo prostor i našao je ovu dugo čuvanu haljinu", ispričala je ova devojka. 
 
Tes se prošle godina udala u prabakinoj venčanici, nakon čega ju je odnela na hemijsko čišćenje i od tada je više nije videla. Radnja se u međuvremenu zatvorila, a haljina ostala sa starim stvarima. Srećom, venčanica je ponovo u Tesinim rukama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin