Plejboj će ponovo objavljivati slike golih žena

Časopis Plejboj ponovo će početi da objavljuje slike golih žena, najavio je taj magazin na društvenim mrežama.
Kuper Hefner, kreativni direktor Plejboja i sin osnivača časopisa Hjua Hefnera, juče je naveo na Tviteru da je zabrana bila greška.
 
Plejboj nije dodatno komentarisao odluku, a preko Tvitera i Fejsbuka povratak na staro proslavljen je uz #NakedIsNormal.
 
Plejboj, osnovan 1953, prestao je da objavljuje fotografije golih žena u martu 2016. Objavljivane su slike žena u provokativnim pozama, ali ne nagih. Izdanje za mart-april ove godine vratiće se staroj praksi.
 
Vlasnici i urednici Plejboja su odluku o neobjavljivanju golotinje doneli dok je izvršni direktor bio Skot Flanders koji je u maju prošle godine napustio časopis.
 
Veruje se da je za odluku da Plejboj ponovo počne da objavljuje slike golih žena najviše odgovoran 25-godišnji Hefner, koji je u avgustu nasledio oca na mestu prvog čoveka kreativnog tima kompanije iz Los Anđelesa.
  • Žozinjo

    14.02.2017 14:57
    toplo je i zimi
    Meni ovaj Scott Flanders liči na nekog ko bi mogao biti iz ovih toplih krajeva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin