VIDEO: Zaliju ljude alkoholom i zapale kako bi smršli

Kineski saloni lepote imaju novi trend skidanja kilograma, a klijenti se toj opasnoj metodi masovno podvrgavaju kako bi izgledali lepše.
Naime, kozmetičari iz Pekinga navode da terapija vatrom ostvaruje vrhunske rezultate, a sastoji se od umotavanja osobe u ručnik koji se potom zapali.
 
Tvrde kako mušterije mogu tim tretmanom izgubiti do 10 kilograma mesečno, a svaki tretman košta minimalno 2.000 juana.
 
Novi tretman sve je popularniji u kineskoj metropoli, a na društvenim mrežama se često nudi u promotivnim paketima.
 
Jedna vlasnica salona objasnila je novinarima kako terapija vatrom radi na principu dva sloja mokrih ručnika pošpricanih alkoholom, od kojih se gornji zapali i pusti neko vreme da gori.
 
Takođe, savetuje da ju je najbolje ponoviti desetak puta, kako bi se najbolje videli rezultati. Uprkos sve popularnijoj metodi mršavljenja, mediji pišu kako licence za obavljanje ovakvih tretmana često nedostaju, te da se tako klijenti dovode u opasnost. 
  • Hrvoje i Srboljub

    31.03.2017 22:54
    Podrzavam dekleraciju da su srpski i hrvatski jedan jezik, ali bih ipak preporucio novinarima da umesto zagrebackog termina "rucnik"koriste novosadski izraz "peskir".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".