Kako izabrati čistiju kabinu u javnom toaletu

Upotreba javnih toaleta ne mora da bude traumatično iskustvo.
Kako izabrati čistiju kabinu u javnom toaletu
Foto: Pixabay
Američki lekar Mehmet Oz koji se proslavio po svojoj TV emisiji, smatra da ima formulu za pronalazak najčistijih kabina u javnim toaletima. 
 
On je mišljenja da većina ljudi preskače prvu kabinu u javnom toaletu i bira one udaljenije od vrata, jer žele "malo više privatnosti". 
 
"Dakle, pošto se prva kabina najređe upotrebljava, u njoj ima i najmanje bakterija", kaže Oz. 
 
Međutim, prema jednom naučnom istraživanju "Njujork Magazina", to može da važi za ženske, ali ne i za muške toalete, jer pripadnici "snažnijeg pola" zapravo češće koriste prvu kabinu u toaletu. 
 
Dakle, u slučaju da ste muškarac, birajte kabine koje su dalje od ulaza, a ako ste žena, one najbliže.
  • kratka mi petlja

    16.04.2017 19:37
    .
    ja biram onaj koji nije u*ran ili pisoar u kom nema gužvi stidnih dlaka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.