VIDEO: Novi trend - vežbanje joge sa kozama i jarićima

Vežbanje zna da bude dosadno, naporno i obaveza posle radnog dana. Zato svet fitnes industrije stalno smišlja nove izazove, a poslednji trend je fežbanje joge uz pomoć jarića.
VIDEO: Novi trend - vežbanje joge sa kozama i jarićima
Foto: 021

Zamislite da radite vežbu dok vam jare stoji na leđima i gricka vas, njuška, liže, vuče za kosu, hoda po vama... Za sve to vreme vi treba da ostanete skoncentrisani, smireni i ne izgubite ravnotežu tako da ga oborite sa sebe.

Druga varijante je da ležite na senu, prigrlite jare i duboko dišete i opuštete se.

Ovo su neke od varijanti joge sa kozama, koja je postala trend u SAD. Takav trening nudi i Dženes farma u Nju Hempširu. Vlasnici kažu da njihovi klijenti prelaze i po stotinu i više kilometara kako bi uživali na jedinstvenim časovima joge.

Instruktor, pak, dodaje da životinje imaju veoma smirijući efekat na vežbače koji se odluče za ovakav vid treninga. Samo nedelju dana od kada je program počeo bilo je potrebno da postane hit i da svi termini budu bukirani do juna meseca.

  • Veganka

    19.04.2017 13:21
    Ima li kraja eksploataciji životinja?! Evo sada ovih pozitivnih razmišljača, egocentričnih snobova kojima je prihvatljivo sve što je u njihovu korist. Kako je lepo imati čas joge sa jarićima pre nego što stasaju da ih kolju i muzu ti isti na koje deluju terapeutski!
    Bitno je da hedonisti budu zadovoljeni, da šire "ljubav i dobru energiju" gazeći sa osmehom preko leševa nedužnih bića!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin