Ne privlače svaku ženu mišićavi muškarci

Ne privlače svaku ženu mišićava i gola muška tela, otkrili su istraživači engleskog Univerziteta u Kentu koji su pratili reakcije žena na različite muškarce.
Ne privlače svaku ženu mišićavi muškarci
Foto: Pixabay
Istraživači su ženama pokazivali fotografije obučenih, golih, mršavih, debelih i zgodnih muškaraca i pratili su njihove reakcije, prenosi "Men's Health". Najviše ih je iznenadilo to što većinu žena ni na koji način nisu uzbudili goli i zgodni muškarci. 
 
Kod fotografija muškaraca s velikim i izraženim mišićima žene su provodile više vremena gledajući u njihove polne organe nego u tela. Isti testovi na muškarcima su pokazali slične rezultate. 
 
"Otkrili smo promene u veličini zenica pri promeni fotografija muškarca i žene, zavisno od seksualne opredeljenosti neke osobe. Heteroseksualnim muškarcima i ženama su se malo širile zenice kada smo im pokazivali fotografije suprotnog pola, ali količina odeće na ljudima nije uticala na njih", kazala je istraživačica Dženis Atard-Džonson.
 
Žene koje su učestovale u istraživanju kazale su kako vole da gledaju privlačne muškarce, ali ne vole nabildovane tipove jer ostavljaju utisak kako se više brinu o svom izgledu nego o lepšoj polovini. Kako su rekle, najviše vole atletski građene muškarce sa širokim ramenima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin