Zarazio se smrtonosnom bakterijom posle tetoviranja

Tridesetjednogodišnji muškarac preminuo je nakon što je ignorisao upozorenja tatu-majstora o tome kako treba da se ponaša nakon tetoviranja.
Neidentifikovani muškarac ignorisao je upozorenja o kupanju nakon tetoviranja i zaradio infekciju bakterijom koja jede meso. 
 
Samo pet dana pre kobnog kupanja u Mekisku, nepoznati muškarac je istetovirao krst i ruke koje se mole. Dan nakon kupanja dobio je temperaturu i osip blizu mesta koje je tetovirao. U međuvremenu se razvila sepsa, a deo oko tetovaže je do njegovog prijema u bolnicu već postao ljubičast. 
 
Dve nedelje kasnije priključen je na aparate, a kroz nekoliko dana je preminuo kada su mu otkazali bubrezi. Lekari su još jednom apelovali da se nakon tetoviranja poštuju uputstva o ponašanju, a prema podacima Centra za kontrolu i prevenciju bolesti, pacijenti se smrtonosnom bakterijom mogu zaraziti konzumiranjem sirove ili nedovoljno kuvane morske hrane, kao i izlaganjem rane morskoj vodi.
  • Baba

    15.05.2018 18:08
    Baba
    @deks druze, nasmeja me posteno. Imam i ja jednu ideju, da tebi zabranimo da pricas jer si ocigledno sklon da sudis o stvarima koje ocigledno ni sam ne razumes!
  • cujovog

    03.06.2017 10:45
    Deks, nisam tetoviran, ali vas retarde koji bi sve da zabranjujete zakonima i sta sve ne, vas treba zabraniti zakonom. Smarate za olimpijsku medalju. Covek nije pratio uputstva i umro je, sta hoces vise sabane? Zabole me za tvoje stavove, sta se tebi svidja, sta ti mislis da je u redu, a sta ne.
  • Deks

    03.06.2017 09:57
    Tetoviranje zabraniti zakonom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin