VIDEO: Devojčica pala sa žičare, prisutni uspeli da je uhvate

Devojčica koja se vozila žičarom u zabavnom parku u SAD ispala je iz korpe i pala sa 7 i po metara visine, ali su prisutni građani uspeli na vreme da je uhvate.
Žičara je prethodno zaustavljena jer je 14-godišnja devojčica visila iz korpe, a nju su prihvatili Metju Hauard (47) i njegova 21-godišnja ćerka.
 
Devojčica se vozila sa mlađim bratom, koji je plakao i dozivao pomoć pošto je ona skliznula iz korpe i ostala da visi držeći se za nju. Hauard, koji je pušten kući uprkos lakšoj povredi leđa, stao je s ćerkom Lien Vinčel ispod devojčice i hrabrio je da skoči, obećavajući joj da će je uhvatiti i da neće dozvoliti da padne.
 
Devojčica je bez ozbiljnih povreda prebačena u bolnicu, a potom helikopterom u klinički centar u Olbaniju, saopštili su zvaničnici.
 
Uprava zabavnog parka u saveznoj državi Njujork, oko 90 kilometara od grada Olbanija, saopštila je da je žičara bila ispravna, ali da je njen rad obustavjen dok se ne obavi detaljna provera.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin