VIDEO: Kako da vežbama smanjite podbradak

Ukoliko i vi muku mučite sa podbratkom, postoji način kako da ga se rešite.
Redovno izvođenje ovih vežbi koje stimulišu vratne mišiće učiniće da višak kože nestane, piše Super žena.
 
Postoji nekoliko stvari koje mogu da doprinesu stvaranju podbratka. Glavni je prekomerna težina, a drugi razlog je neaktivan način života. Mišići koji se ne koriste dovoljno često počinju da gube tonus, a to uključuje i mišiće koji se nalaze ispod vilične kosti. Takođe, kako starimo, koža gubi elastičnost što dovodi do opuštanja kože.
 
Nije važno kako ste ga dobili, ono što je bitno je kako ćete ga izgubiti, a možete. Kao i sve ostale mišiće u telu, možete da vežbate i one na licu. Uz redovno vežbanje, moguće je rešiti se opuštenih mišića i ružne kese koja visi ispod brade. 
 
U videu su prikazane vežbe koje vam u tome mogu pomoći, a koje je potrebno da izvodite samo 20 minuta dnevno. Takođe je bitno da pijete puno vode i smanjite količinu soli koju unosite u organizam.
 
  • Veganka

    09.07.2017 15:32
    Gronik a ne podbradak
    "Ono smo što jedemo" rece jednom davno jedan mudar čovek.
    Žderači svinja se morfološki pretvaraju u svoje žrtve.
    http://www.youtube.com/embed/t0FRfwF9G5A

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin