VIDEO: Plaža tik uz aerodromsku pistu odnela prvu žrtvu

Jedna žena poginula je na ostrvu Sveti Martin kada ju je vazdušna struja iz motora aviona bacila unazad, saopštili su danas zvaničnici.
Nesreća se dogodila na holandskoj strani tog karipskog ostrva gde se jedna plaža nalazi uz samu pistu aerodroma "Princeza Julijana". Turisti se okupljaju na plaži zbog uzbudenja pri poletanju i sletanju aviona tik iznad njihovih glava.
 
Portparol policije Rikardo Henson je rekao da je pedesetsedmogodišnja žena pokušala da se popne na ogradu, kada je od siline vazdušnog pritiska odletela unazad i udarila u beton. Prebačena je u bolnicu, ali je ubrzo umrla.
 
Mnogi turisti ignorišu upozorenja na opasnost od aviona, postavljena na ogradi aerodroma, a ovo je prvi put da je neko poginuo na toj popularnoj plaži.
 
Kako to izgleda može se videti na snimcima ranije postavljenim na Jutjub.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".