VIDEO: Peškir za grudi novi modni hit

Najnoviji trend u svetu mode je "Ta Ta Towel" peškir za ženske grude. Dizajnirala ga je Erin Robertson iz Los Anđelesa, a žene širom sveta oduševljene su njenom idejom i peškirom za grudi koji je napravljen od mekanog materijala i brzo se suši.

Erin kaže da je ne ideju došla nakon što nikako nije mogla da spreči znojenje prilikom spremanja za izlazak.

"Sve sam pokušala i ništa nije uspevalo. Dok bih sušila kosu razmišljala sam kako mora postojati nešto što će sprečiti da se znojim", rekla je.

Nakon što je došla na ideju da napravi mali peškir koji obmotava grudi, pregledala je nekoliko Jutjub tutorijala o šivenju. Tvrdi kako je ovaj peškir veoma delotvoran, jer sprečava osip koje žene dobiju u predelu stomaka i grudi zbog prisustva vlage.

Ovaj proizvod je najviše namenjen djevojkama koje imaju velike grudi, a odlična je solucija za za žene koje doje i koje imaju osetljive grudi i bradavice.

Neočekivano veliki broj žena oduševljen je idejom peškira za grudi koji je moguće naručiti online po ceni od 45 dolara.

  • Veganka

    06.08.2017 22:25
    "Sve sam pokušala i ništa nije uspevalo. Dok bih sušila kosu razmišljala sam kako mora postojati nešto što će sprečiti da se znojim"

    Prestanite da jedete meso, mleko i jaja pa se nećete znojiti ni zaudarati.
    Vegani se ne znoje, nemaju akne, mitesere, masnu kožu i kosu, ne smrde im noge i pazusi.


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".