Italija: Konobar isterao gradonačelnika zbog bermuda

Konobar u restoranu na obali na severu Italije rekao je lokalnom gradonačelniku da mora da napusti restoran jer nosi bermude.
Gradonačelnik Vijaređa, na obali Toskane, opisao je ovu neprijatnost na "Fejsbuku". Đorđo Del Ginjaro rekao je da nije znao da u restoranu postoje pravila oblačenja.
 
"To nije bila zvanična večera, nego sam bio sa svojim prijateljima, pa sam mislio da mogu da se obučem ležernije", napisao je gradonačelnik i postavio sliku svojih bermuda.
 
Naveo je da je bio na terasi sa svojim prijateljima u trenutku kada im je prišao konobar i rekao mu da ne može da ostane u restoranu jer ne nosi dugačke pantalone. Kako kaže, konobaru je bilo neprijatno.
 
Del Ginjaro je nakon toga večerao sa svojim društvom na drugom mestu. "Klub nautiko" saopštio je da žali zbog incidenta i da će gradonačelniku dodeliti članstvo.
  • turista

    11.08.2017 18:45
    prica
    e to je gradonacelnik na mestu.
  • atea

    11.08.2017 14:57
    Jaka fora!!!Hajde da neko izbaci Milicevica iz pokrajinske vlade u farmerkama i pjacoti patikama ako ima onu stvar:)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.