Zaplenjen ekstazi u obliku Trampove glave

Nemačka policija danas je saopštila da je zaplenila na hiljade tableta "ekstazija" koje imaju oblik glave američkog predsednika Donalda Trampa.
Ulična vrednost zaplenjenog "ekstazija" procenjena je na 39.000 evra.
 
Policija u Osnabriku, na severozapadu Nemačke, objavila je da je droga pronađena u subotu prilikom pretresa jednog automobila na autoputu.
 
U vozili su se nalazili 51-godišnji muškarac i njegov 17-godišnji sin. Oni su policiji rekli da su bili u Holandiji da kupe vozilo, ali da u tome nisu uspeli i da su rešili da se vrate kući.
 
 
Policija je navela da je pronašla 5.000 narandžastih tableta i veću sumu novca. Ocu i sinu je određen pritvor, a vozilo je zaplenjeno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin