Novi Nissan X-Trail - najprodavaniji SUV na svetu

Nissan X-Trail najprodavaniji je SUV u svetu, a sada se odlikuje nizom poboljšanja koja mu donose nov nivo kvaliteta i prefinjenosti.

Promene uključuju redizajn spoljnog izgleda koji je sada prepoznatljiviji i robusniji, povećan je kvalitet unutrašnjosti s privlačnom novom opremom, a dodatni nivo praktičnosti i inovativne nove tehnologije vožnju čine još sigurnijom.

Vozačima koji traže novi nivo prilagodljivosti i veću slobodu onda kad je žele, novi Nissan X-Trail nudi sistem za autonomnu vožnju ProPILOT. Poboljšanja novog X-Traila uvedena su na temelju povratnih informacija i želja kupaca i osmišljena su tako da učvrste X-Trailov status savršenog automobila za porodicne pustolovine.

X-Trail je Nissanov broj jedan. Sposoban crossover s pet ili sedam sedišta namenjen je porodicama koje vole pustolovine, a svakog kupca očekuje bogata ponuda paketa opreme i raspoloživih boja.

Prodajni Nissan salon nalazi se na adresi Zrenjaninski put 12 u Novom Sadu. Dodatne informacije i zakazivanje test vožnje su na telefon 021/21-00-488.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.