Registarska tablica prodata za 2,6 miliona dolara

Nije neobična praksa da poznate ličnosti ili biznismeni izdvajaju veće sume novca kako bi dobili registarske oznake po svom izboru.
Registarska tablica prodata za 2,6 miliona dolara
Foto: Pixabay (ilustracija)
Ipak, kada neko plati registarsku tablicu 2,64 miliona dolara, to svakako dospeva u svetske medije. Kao deo proslave šezdeset godina policije Abu Dabija, aukcijski je prodato šezdeset interesantnih registarskih tablica. 
 
Najveća cena dostignuta je za registarsku oznaku na kojoj stoji samo broj 2. Nju je kupio lokalni biznismen Ahmed Al Marzukoi, koji ima samo 23 godine. 
 
Reporterima je rekao da je bio veoma uzbuđen i ponosan što je kupio ovu tablicu, koja, kako on kaže, obeležava 2. decembar, datum kada su se šest od sedam emirata ujedinili i stvorili UAE.
 
Druga najskuplja tablica prodata je za oko 1,7 miliona dolara i na njoj stoji broj jedanaest. 
 
Više od 83 miliona dolara prikupljeno je na ovoj aukciji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.