FOTO: Gumene rukavice nalik onima za ribanje prodaju za 436 evra

Kelvin Klajn u svojoj proleće/leto kolekciji ima ružičaste gumene rukavice koje neodoljivo podsećaju na gumene rukavice za čišćenje, a prodaje ih za 385 funti (436 evra).
Jedine informacije koje su objavljene je da su rukavice napravljene od 100 sintetičke gume, da su ružičaste i da se na njima nalazi logotip Kelvina Klajna uz dodatni tekst. 
 
 
Kako je rekao Raf Simons iz te modne kuće, kolekcija proleće/leto je inspirisana objedinjavanjem američkog sna i američkog horora. 
 
"Oboje su deo života. Ova kolekcija to slavi, slavi američki život", rekao je Simons. 
 
  • Jovan

    29.04.2018 12:15
    Jedino što vaše kolekcije slave je basnoslovni profit, kakav crni život...
  • Lol

    29.04.2018 11:53
    I naravno smrdiš kao puma
  • neko tamo daleko

    29.04.2018 11:43
    udica
    Šarani,ajmo navalite:))))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".