VIDEO: Kinez tvrdi da ga je za brak do sada odbilo 80.000 žena

Muškarac iz Kine postao je zvezda jer godinama pokušava da se oženi.
Ovaj stanovnik Pekinga žali se da je za osam godina pitao oko 80.000 žena da li žele da budu sa njim i da su ga sve redom odbile, prenosi RTS.
 
Nju Sjengfeng prvi put je snimljen 2013. godine kako hoda po Pekingu s natpisom da traži ženu. Tada je rekao da mu je umro otac od raka i da treba da se oženi i osnuje svoju porodicu, piše portal Oditi sentral.
 
Danas više ne ide s napisima po gradu, ali posećuje internet stranice za upoznavanje gde pokušava da nađe ženu, mada devojkama često prilazi na ulici i pita ih da li imaju dečka.
 
One ga uporno odbijaju, a neki ocenjuju da je to zato što ovaj 31-godišnjak ima vrlo agresivan pristup. Međutim, "neženja silom prilika" kaže da su devojke danas "besramne", te da biraju zgodne muškarce koji imaju "dobru" priču.
 
"Ja sam nizak i ružan i ne pričam laži kako bih impresionirao žene. Žene traže muškarce s dobrom platom i koji imaju stan u gradu. Ja, nažalost, nemam ni kuću ni stan", rekao je Nju.
 
Neki mu ne veruju da su ga žene odbile čak 80.000 puta, ali on tvrdi da je kontaktirao oko 60.000 pripadnica nežnijeg pola preko interneta i da tome treba dodati 20.000 do 30.000 devojaka kojima je prišao na ulici.
 
Mnogi misle da traži samo medijsku pažnju.
 
"Mene to ne interesuje, ja ne želim da budem glumac ili neka poznata osoba. Nemam talenat za to. Samo želim da nađem ženu i osnujem porodicu. Želim i da moja majka bude srećna", objašnjava Nju.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin