VIDEO: Ukrao avion pa se srušio u more

Aviomehaničar je ukrao avion kompanije "Aljaska erlajnsa" u kom nije bilo putnika i uzleteo sa međunarodnog aerodroma u Sijetlu.
On se potom srušio u blizini ostrva Ketron.
 
Zvaničnici su saopštili da je radnik te kompanije "poleteo bez dozvole" i da se avion srušio u more. Incident se dogodio sinoć, a u pitanju je avion "Q400" koji može da ima i do 78 mesta. 
 
Na društvenim mrežama objavljen je video snimak na kom se vidi kako avion kruži iznad aerodroma. 
 
Preliminarna istraga ukazuje da se nesreća dogodila jer je mehaničar izvodio akrobacije ili nije dovoljno bio obučen za letenje, objavila je lokalna policija na Tviteru. 
 
AP, pozivajući se na izjave svedoka, navodi da je za avionom poletela i vojna letelica koja ga je pratila.
 
  • @Marko

    13.08.2018 11:45
    Jeste nulta tolerancija i bio bi oboren da je prišao naseljenom msestu pre nego što se sam srušio. Time bi se hvalili, ne bi sakrivali.

    Evo i snimka komunikacije sa kontrolom leta:
    https://www.youtube.com/watch?v=4LLmF9tZoEE
  • Zivan

    12.08.2018 15:30
    Ko drugome jamu kopa...
  • Radovan Lašić

    11.08.2018 15:02
    Nije aviomehaničar
    Samo mala ispravka, nije aviomehaničar upravljao avionom nego 29. godišnji ground service agent (agent zemaljske službe koji uglavnom brine o pravlnom rasporedu utovarene robe) Ed Troyer.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin