Traži se osoba da putuje svetom i pije džin

Ako ste ljubitelj džina, imamo dobru vest za vas - postoji posao koji od vas traži samo da putujete svetom i pijete to piće.
Traži se osoba da putuje svetom i pije džin
Foto: Pixabay
Proizvođač džina Bombay Sapphire i ugostiteljska firma Inception Group traže globalnog ambasadora čiji će zadatak biti da putuje svetom 80 dana i pije džin. Posao je osmišljen u svrhu promocije novog bara u Londonu, Mr Fogg’s Society of Exploration, inspirisanog romanom Žila Verna "Put oko sveta za 80 dana". Iako je reč o promociji londonskog paba, nigde nije naglašeno da kandidat mora biti iz Velike Britanije.
 
Srećnik koji bude odabran od avgusta do novembra posetiće Mumbai, Hong Kong, San Francisko, Njujork i Lisabon. 
 
Putovanje će morati da zabeleži fotografijama i tekstovima koji će se objavljivati na društvenim mrežama. Putem će morati da prikuplja i razne biljke i začine koje ga oduševe kako bi pri povratku u londonski bar mogao da napravi sopstveni koktel pod nazivom "Around The World".
 
U konkursu se ne navodi tačno kolika je plata pa se čini da će ambasadoru biti podmireni svi troškovi, ali da redovnu platu ipak neće primati. 
 
Svi zainteresovano mogu se prijaviti OVDE do 27. avgusta. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".