Mladić u apoteci platio sve dugove penzionera

Nepoznati mladić platio je u apoteci u Maglaju, u BiH, dugove svih penzionera koji su u toj apoteci lekove kupovali na veresiju.
Mladić u apoteci platio sve dugove penzionera
Foto: Pixabay
Mladić je bio prisutan kada je jedan penzioner pitao apotekarku da li može da plati lekove kad stigne penzija.
 
Spremno je ponudio apotekarki da plati njegov lek, a potom je zamolio da sabere sve dugove penzionera za koje je platio oko 400 KM (200 evra).
 
Dirnut ovim gestom, Zeničanin Aldin Kajmaković koji se tom prilikom zatekao u apoteci, pisao je o tome na Fejsbuku.
 
"Nakon što apotekarka reče da on uzme na dug do penzije, momak se ponudi da plati taj lek i ako ima još nešto duga od ranije. Kad apotekarka stidljivo reče da ima još dugova i da ona tako penzionerima daje lekove na veresiju do penzije, momak je zamoli da zbroji sve dugove koje imaju penzioneri. Nakon kraćeg vremena, lik plati skoro 200 evra, a apotekarka ostade plačući jer nije verovala da se u današnjem vremenu mogu dogoditi takve stvari.  Ni meni nije bilo nimalo svejedno, iskreno, postideh se zbog njegovog dobročinstva", napisao je on.
  • lokalac

    22.10.2018 09:53
    Kuca, kuca, posao
    Meni je ovo skroz promaseno. A, sta ako je taj penzioner bio teska lencuga za svog radnog veka? Da nije hteo nista da radi? Mozda je bio kockar pa je velike pare procerdao... Mi to ne znamo. Zato, vodis racuna da ne dodjes u tu situaciju i to je to.
  • Aca

    21.10.2018 05:40
    Humano
    I prosle godine je bio slucaj u NS da lik u uplati racune informatike za sve stanare ulaza jedne stambene zgrade
  • N

    18.10.2018 19:04
    ?
    Ovo mi liči na recikliranu vest od prošle godine, ako se tako nešto uopšte i desilo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".