Priče roditelja koje su njihova deca uhvatila "u akciji"

Jedan od najsramotnijih trenutaka koji roditelji mogu da dožive tokom seksa jeste da ih u akciji zatekne njihovo dete.

Najteže od svega za mnoge roditelje tek sledi, a to je - kako svom detetu objasniti ono što je upravo videlo?

Jedna mama rešila je da svoje neobično iskustvo podeli na Mimsnet, jednoj od najpopularnijih stranica za roditelje u Velikoj Britaniji.

"Naš sedmogodišnji sin ušetao je u sobu usred noći i uhvatio nas. Suprug ga je primetio, ali nekoliko sekundi kasnije. Jutros je komšijama ispričao kako je čuo mamu da pravu buku što ga je probudilo", napisala je ona u konverzaciji koja je glasila "Tata je radio sklekove na mami".

Njen komentar izazvao je neverovatnu reakciju, pa su roditelji koji su se našli u sličnim situacijama takođe podelili svoje priče.

"Naša ćerka je jedno veče ušetala u našu sobu i sakrila se ispod kreveta. Nismo ni znali da je tu dok nije počela da se kikoće. Sreća pa smo bili oboje pokriveni", ispričao je jedan otac.

"Nas sin nas nije uhvatio, ali nas je čuo, jer su vrata od njegove sobe bila otvorena. Samo je povikao: 'Jel to vas dvoje skačete po krevetu? Mogu li i ja da se igram sa vama?'", podelila je svoje iskustvo još jedna korisnica ove mreže.

Jedna od najsmešnijih priča je i priča majke osmogodišnjakinje.

"Došla je i samo stajala na vratima. Kada sam je ugledala, muž je odmah izgovorio: 'Imao sam napad astme i tvoja mama je morala da mi pomogne', na šta je ona rekla: 'Ok. Ja sam mislila da imate seks' i izašla iz sobe".

Koliko god situacije bile čudne najteže je ipak objasniti im šta se to zapravo dešava. Zbog toga su neki roditelji preporučili stručnu literaturu za najbezbolnije rešavanje ovakvih situacija.

  • Jacovitti

    27.11.2016 18:52
    Pričao mi drugar još pre 30 godina: U kampu, u šatoru, dok je bio "na mami", na leđa mu skoči trogodišnji sin.
    Đihaaaaaaaaa!
    Oboje paf. Šta to radiš?
    Hoću i ja da se igram! Đihaaaaa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom