Baka vratila unuka u porodilište uz tvrdnju da je suviše ružan

Jedna žena iz Kolumbije vratila je svog novorođenog unuka u porodilište uz tvrdnju da je beba suviše ružna da bi bila njen naslednik.

Neimenovana žena otišla je sa svojom ćerkom i bebom u kliniku u Santa Marti i optužila osoblje za zamenu beba.

Međutim, medicinsko osoblje objasnilo joj je da je tog dana rođen samo jedan dečak, tako da nije postojala šansa da bebe budu zamenjene.

"Nije videla unuka kao svog člana porodice, tako da je zajedno sa njegovom majkom došla da vrati bebu. Kada je ustanovljeno da nije došlo do greške i kada je beba opet pregledana, porodica se vratila kući", rekao je Karlos Paljares, sekretar za zdravstvo u Santa Marti.

Portparol gradskog veća Čadan Rosado rekao je da je baka u tom trenutku bila na psihološkoj terapiji i apelovao na građane da ne brzaju sa osudom.

Beba je dobro i nalazi se sa porodicom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom