VIDEO: Izgradila kuću prateći uputstva na Youtube-u

Amerikanka Kara Brukins je izgradila kuću za sebe i svoju decu gledajući isključivo uputstva i video-snimke na YouTube kanalu.
Teško je verovati da bi porodica bez imalo građevinskog iskustva mogla da izgradi kuću na dva sprata sa pet soba samo gledajući tutorijale na YouTubeu, ali Kara Brukins i njeno četvoro dece su živi dokaz da se i to može kad se hoće.
 
Njen najstariji sin Dru pomogao je da majka Kara izradi nacrt kuće i dobije odobrenje od strane grada za izgradnju, njena ćerka Džejda je dovlačila vodu iz komšijinog ribnjaka i mešala beton za temelje, dok je njena druga ćerka kuvala obroke za sve njih. Tako je uspela da izgradi kuću za sebe i svoju decu za svega devet meseci rada. 
 
Prošli su kroz sve: od kopanja temelja do zidanja zidova kuće. Kada su građevinski inspektori došli, bili su iznenađeni kako je sve profesionalno odrađeno, ne verujući da je to izgradila jedna majka bez imalo znanja o građevini. 
 
Svoj dom koji ima biblioteku, garažu za tri automobila, pet spavaćih soba i dva sprata nazvali su Inkwell Manor, a kuća danas vredi oko pola miliona dolara.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom