VIDEO: Odbila da pobaci i u komi rodila šesto dete

Keri Deklajen u aprilu je dijagnostikovan veoma agresivan tumor na mozgu, a samo nekoliko dana kasnije Keri je saznala i da je trudna - po šesti put.

"Lekari su rekli da će umreti ako ne pobaci", ispričao je Kerin suprug Nik. "Međutim, ona je rekla da će zadržati dete i u tome je bila vrlo odlučna."

Nakon što je za njen slučaj javnost saznala u avgustu, Kerina zaova je pokrenula Fejsbuk stranicu preko koje je sve zainteresovane izveštavala o njenom zdravstvenom stanju. Nažalost, ono se 2. septembra naglo pogoršalo. Keri više nije reagovala na spoljašnje nadražaje, pa čak ni na bol.

Nekoliko dana kasnije rođena je devojčica Lajf (Život) s tek navršene 24 nedelje. Bilo je evidentno da ne bi duže preživela u telu majke koje je počelo da otkazuje.

Iako se rodila prerano, lekari kažu da izvrsno napreduje i da će izrasti u zdravu devojčicu. Ona, nažalost, nikada neće upoznati svoju majku. Keri su odmah po porođaju isključeni aparati koji su je održavali u životu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom