Mama zarađuje prodajući mleko bodibilderima

Dvadesetčetvorogodišnja majka sa Kipra Rafaela Lamprou otkrila je prilično neobičan izvor zarade.
Mama zarađuje prodajući mleko bodibilderima
Foto: Pixabay
Pre sedam meseci, ona je rodila sina Anjela koga doji. Mlada majka, međutim, dnevno ima oko dva litra mleka, što je previše za njenog sina. Ona je, zbog toga, višak izdojenog mleka ostavljala u frižider. 
 
Počela je da sakuplja izdojeno mleko i da, putem interneta, traži mlade majke kojima bi donirala svoje mleko. 
Međutim, na Rafaelin oglas počeli su da se javljaju muškarci. Neki su tvrdili da im je majčino mleko potrebno zbog jačanja mišića, pošto su na strogoj bodibilderskoj ishrani. Drugi očigledno imaju fetiš na to. 
 
Posle nekog vremena, Rafaela je odlučila da pokrene sopstveni biznis i da prodaje svoje mleko putem interneta. 
 
Trideset mililitara svog mleka, Rafaela naplaćuje jedan evro. Do sada je prodala 500 litara mleka i zaradila više od 5.000 evra. 
 
"Ne znam šta ti muškarci rade sa mlekom. Kažu da je ono dobro za njihovo telo. U početku mi je sve to delovalo pomalo čudno, ali sam otvorenog uma", priča Rafaela. 
 
Koliko dugo misli da ostane u "biznisu" ni sama ne zna, mada priznaje da ima podršku supruga, kao i da je postala pomalo zavisna. 
 
Pokrenula je i Fejsbuk grupu preko koje pronalazi kupce, i izbegava one koji se čudno ponašaju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom