Počeli letovi iz Beograda za Ohrid

Uvođenjem tri leta nedeljno do Ohrida, nacionalna avio kompanija Er Srbija proširila je domet svoje mreže u Makedoniji.
Prvi promotivni let na liniji Beograd-Ohrid obavljen je danas, a prethodno su ambasadorka Makedonije u Srbiji Vera Jovanovska-Tipo i direktor za usluge u Er Srbiji Majkl Julten presekli crvenu traku.
 
Oni su, tokom leta, koji je iz Beograda pošao u 13:25, putnicima uručili svečane sertifikate.
 
Avion je na aerodrom Svetog apostola Pavla u Ohridu dočekala grupa predstavnika aerodroma grada Ohrida, ali i brojne novinarske ekipe, a avion je pozdravljen vodenim lukom.
 
Putnici na prvom letu dočekani su uz tradicionalnu pogaču i osveženje, a tom prilikom je poslužena i torta.
 
Julten je rekao da je Ohrid izvanredna nova destinacija u mreži Er Srbije i drugo odredište u Makedoniji posle Skoplja, gde ta kompanija leti svakodnevno.
 
On je rekao da će se novi let obavljati ponedeljkom, sredom i petkom. - Danas smo doleteli avionom 'Erbas A319', a ubuduće ćemo letove na ovoj liniji obavljati našim popularnim avionom tipa 'ATR 72'. Avion ima 66 sedišta i obavljaće letove ponedeljkom, sredomi petkom, što znači da će svake nedelje gotovo 400 putnika moći da leti između Beograda i Ohrida - rekao je Julten.
 
Dodao je da je uvođenjem te linije veoma važan događaj, koji će otvoriti mnoga nova vrata za razvoj turizma, kao i za povećanje trgovinske i poslovne razmene, što će u još većoj meri približiti dve zemlje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja