Vozom "Romantika" u subotu do Sremskih Karlovaca

Muzejsko-turistički voz "Romantika", voziće u subotu, 6. avgusta, od Beograda do Sremskih Karovaca, najavilo je preduzeće "Srbija voz".
Polazak voza iz Beograda je u 9.42, a dolazak u Sremske Karlovce je u 11.15. U povratku iz Karlovaca voz polazi u 18.00, a u Beograd stiže u 19.35.
 
Cena karte za odrasle za prvi razred je 444 dinara, za drugi razred 370 dinara, a za treći razred 308 dinara, dok je cena karte za decu preko šest godina i penzionere za drugi i treći razred 222 dinara.
 
Karte za izlet muzejskim vozom "Romantika" od Beograda do Sremskih Karlovaca mogu se kupiti na Glavnoj železničkoj stanici u Beogradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja